Υπηρεσίες

    Η On Time Service δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων από το 1983, και χρησιμοποιεί τις πιο πρωτοπόρες και καινοτόμες μεθόδους καθαρισμού αποχετευτικών συστημάτων σε όλη την Αττική. Η πολυετής πείρα μας, με τον άριστο εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζει την επίλυση κάθε είδους απόφραξης - καθαρισμό αποχέτευσης. Οι υπηρεσίες της On Time Service διακρίνονται από:

 • → Ασυναγώνιστες τιμές
 • → Δωρεάν και άριστη τηλεφωνική υποστήριξη
 • → Υπεύθυνα, γρήγορα ραντεβού
 • → Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό
 • → Σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο
 

 

    Αν υποψιάζεστε ότι η αποχέτευση σας έχει κάποιο πρόβλημα , καλέστε στο 210 952 1000 ή στο 694 952 1000 και άμεσα θα έρθει στο χώρο σας ένα πλήρως εξοπλισμένο αποφρακτικό φορτηγό.

 

Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή

Η υδροβολή (υψηλή πίεση νερού) αποτελεί μία από τις ταχύτερες και αποτεσματικότερες λύσεις για την απόφραξη και τον καθαρισμό κάθε είδους αποχέτευσης. Στην On Time Service χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης.  Τα μηχανήματα υδροβολής, διαθέτοντας τα κατάλληλα ακροφύσια (μπεκ) , μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού. Επιπροσθέτως, διαθέτουν λάστιχα κατάλληλα για αγωγούς κάθε διαμέτρου, τα οποία έχουν μήκος έως και 120 μέτρα το καθένα, δίνοντας τους την κατάλληλη προσαρμοστικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπουν τον χειριστή να αποκτήσει πρόσβαση σε αποχετεύσεις που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση.Η ομάδα μας μπορεί επίσης να παρακολουθεί την απόφραξη με υδροβολή μέσω  κάμερας για να εξασφαλιστεί ότι η απόφραξη δεν θα προκαλεσει καμία ζημιά στις αποχετεύσεις σας και ότι εξακολουθούν να είναι δομικά σταθερές και στεγανές. Έτσι, ο πελάτης είναι σίγουρος πως η μέθοδος απόφραξης και καθαρισμού με υδροβολή είναι αποτελεσματική και αφήνει τις αποχετεύσεις του απολύτως καθαρές.

 

Χρήση spiral (ατσαλίνας)

Η ατσαλίνα αποτελεί μία από τις παραδοσιακές μεθόδους απόφραξης . Συγκεκριμένα, οι εμπειρογνώμονες μας ύστερα από λεπτομερή έλεγχο του αγωγού, χρησιμοποιούν την κατάλληλη ασταλίνα για την απόφραξη του, σύμφωνα με τη διάμετρο του. Αυτό το είδος απόφραξης των σωληνώσεων είναι συχνά προτιμότερο, όταν οι σωληνώσεις είναι παλαιές και εύθραυστες, απαιτώντας μεγαλύτερη προσοχή.

 

Κοπή ριζών (ριζοκοπτικά)

Έρευνες που πραγματοποιούνται από το προσωπικό μας μπορεί να αποκαλύψουν την ύπαρξη ριζών δένδρων και φυτών που έχουν διεισδύσει στο σωλήνα. Σε αυτή την περίπτωση, οι ρίζες μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ακροφύσιο (κόφτη) που συνδέεται με το λάστιχο της υδροβολής. Στη συνέχεια, ο ειδικός της αποχέτευσης,  έχοντας εντοπίσει το σημείο του σωλήνα που έχει διεισδύσει η ρίζα, μπορεί να το υποδείξει, και τελικώς να γίνει η στεγανοποίησή του. Έτσι, αποφεύγεται η εκ νέου δημιουργία ριζών στον προβληματικό σωλήνα.

 

Συντηρήσεις αποχετεύσεων με το μήνα

Κάθε αποχετευτικό σύστημα χρειάζεται συντήρηση για την σωστή λειτουργία του.Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συντήρηση της αποχέτευσής σας ώστε να αποφευχθούν φραξίματα, οσμές και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Παρέχουμε γραπτό συμβόλαιο που υπογραμμίζει την υποχρέωσή μας να επέμβουμε όσες φορές χρειαστεί δωρεάν και με μόνη οικονομική επιβάρυνση την μηνιαία συνδρομή.

 

Απεικονιστικός έλεγχος αποχετεύσεων

Το φράξιμο των αγωγών προκύπτει συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινών δέντρων που εισχωρούν στους αγωγούς, ιζήματα λυμάτων, καθιζήσεις, χώματα, μπάζα κ.ά. Όλα αυτά τα προβλήματα  δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης των σωληνώσεων. Διαφεύγουν δηλαδή τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο. Έτσι πολλές φορές χρειάζεται να βρεθεί η αιτία της εμπλοκής με την χρήση κάποιου απεικονιστικού μέσου. Η On Time Service διαθέτει  τα εξής απεικονιστικά μέσα:

 

Ενδοσκοπική Κάμερα

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδώνεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Το προσωπικό μας καταγράφει σε βίντεο τις συνθήκες και την κατάσταση των σωληνώσεων στο εσωτερικό τους και σας το παραδίδει. Το υλικό που παρέχεται είναι σαφές και ακριβές. Όλο το υλικό παρέχεται στο πελάτη σε ψηφιακή μορφή μαζί με τις ενδεικτικές προτάσεις μας για την επιδιόρθωση των σωληνώσεων.

 

Πομπός

Ο πομπός χρησιμοποιείται για να εντοπιστούν τα τμήματα των σωληνώσεων που έχουν πιθανές διαρροές, κυρτώσεις κτλ.  πάνω από το έδαφος. Με τη χρήση του βρίσκουμε με ακρίβεια τα προβληματικά τμήματα στα οποία χρειάζεται επέμβαση, χωρίς άσκοπα σκαψίματα και περιττά έξοδα.

 

Ο έλεγχος με απεικονιστικά μέσα γνωστοποιεί στο προσωπικό μας χρήσιμες πληροφορίες, όπως:

 • την αιτία του φραξίματος των αποχετεύσεων
 • την κατάληξη της αποχέτευσης
 • το σημείο της διαρροής

 

Αντλήσεις υδάτων

Εάν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, η αποθήκη, το φρεάτιο του ασανσέρ ή το γκαράζ σας μπορείτε να καλέσετε ένα συνεργείο της On Time Service και θα έρθει αμέσως κοντά σας κάποιος αντιπρόσωπος, εξοπλισμένος με  κάθε είδους αναγκαίο μέσο για να δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Διαθέτουμε ειδικά οχήματα και αντλίες υψηλής απόδοσης για την  άντληση ακάθαρτων υδάτων και μή. Έτσι σε περίπτωση που παρατηρήσετε πλημμύρα για οποιονδήποτε λόγο, θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

 

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής

Κατά την πολυετή δραστηριότητά μας στον κλάδο των αποφράξεων έχουμε συνεργαστεί με πάνω απο 30 δήμους της Αττικής διατηρώντας αυτή τη συνεργασία ως και σήμερα. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

 

Πλύσιμο και αναρρόφηση στεγανών και αντλιοστασίων.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αναρρόφηση και τον καθαρισμό παντός τύπου στεγανών, αντλιοστασίων και συλλεκτών φρεατίων. Για την διεκπεραίωση των εργασιών αυτών διαθέτουμε ειδικά σύνθετα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής και αναρρόφησης τελευταίας τεχνολογίας.

 

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

Απεντομώσεις:

Η On Time Service αναλαμβάνει την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβών εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης και εγκυμονούν κινδύνους στην υγεία και το περιβάλλον. Η απεντόμωση γίνεται σε τρεις φάσεις:

 • Ταυτοποίηση και παρακολούθηση του πληθυσμού.
 • Επιθεώρηση και εντοπισμός των εστιών αναπαραγωγής και ανάπτυξης των εντόμων.
 • Επέμβαση με την κατάλληλη μέθοδο εξόντωσης.

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό το οποίο διαθέτει πληθώρα τεχνικών και είναι εξοπλισμένο με εντομοκτόνα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

 

Μυοκτονίες:

 Εκτός από απεντομώσεις η εταιρεία μας αναλαμβάνει την καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως ποντίκια και αρουραίους. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς:

 • Είναι φορείς μικροοργανισμών
 • Δύναται να μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους.  
 • Καταστρέφουν τρόφιμα και δημιουργούν ζημιές στις καλωδιώσεις.

Αν υποψιάζεστε ότι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τρωκτικά, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να σας προτείνουμε πλάνο εξόντωσής τους.

 

Απολυμάνσεις:

Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα απο εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας καθώς υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει στο χώρο σας επικίνδυνες για την υγεία ακαθαρσίες (τρωκτικών και εντόμων).

Οι απολυμάνσεις υλοποιούνται κυρίως με:

Ειδικά σκευάσματα:

Φάρμακα που χρησιμοποιούνται κυρίως για την απομάκρυνση της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στον χώρο.

Νεφελοψεκασμούς:

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στα πιο απρόσιτα σημεία.

 

Φόρμα Επικοινωνίας
Αν προτιμάτε να μας στείλετε ένα mail απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Εγγραφή Στη Λίστα

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε νέα & προσφορές.
Όροι και Προϋποθέσεις

On Time Service

Η On Time Service (Χονδρουδάκης Κωνσταντίνος) εστιάζεται στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας το 1993 και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων, όπως και οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος.

©2019 On Time Service. All Rights Reserved. Developed By USN

Search