Πεντέλη

Αποφράξεις στην Πεντέλη, υπεύθυνα και 100% αποτελεσματικά.

Αποφράξεις από €30. Καλέστε στο 6934 989898.

    Για τις αποφράξεις στην Πεντέλη διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα, ώστε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας.

 

    Η εταιρεία μας με τον σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και βυτία πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να αντλήσουν και να αποφράξουν ακόμα και τα πιο βαθιά και δύσκολα σημεία, καλύπτει ολόκληρη τη περιοχή της Πεντέλης καθώς και το υπόλοιπο του νομού Αττικής. Τα βυτία μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού και πίεσης, οι οποίες εμποδίζουν τη διάχυση των δυσάρεστων οσμών, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικές αποφράξεις αποχετεύσεων – σωληνώσεων.

    Αναλαμβάνουμε επίσης με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων τον καθαρισμό, το πλύσιμο και την άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους καθως και την άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη. Οι αποφράξεις γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, καθ'όλη την διάρκεια του έτους.

    Σε συνδυασμό με τις οικολογικές μεθόδους, που χρησιμοποιούμε σε κάθε απόφραξη, διαμορφώνουμε συλλογικά μία περιβαλλοντική συνείδηση, επιτυγχάνοντας να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

 

 

  • Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες απόφραξης που παρέχουμε και τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούμε.
  • Ανταγωνιστικές τιμές από €30. Δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο των υπηρεσιών μας.

 

 

Εγγραφή Στη Λίστα

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε νέα & προσφορές.
Όροι και Προϋποθέσεις

On Time Service

Η On Time Service (Χονδρουδάκης Κωνσταντίνος) εστιάζεται στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας το 1993 και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων, όπως και οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος.

©2019 On Time Service. All Rights Reserved. Developed By USN

Search