Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή

Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή

Υδροβολή υψηλής πίεσης.

Η υδροβολή (υψηλή πίεση νερού) αποτελεί μία από τις ταχύτερες και αποτεσματικότερες λύσεις για την απόφραξη και τον καθαρισμό κάθε είδους αποχέτευσης. Στην On Time Service χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης.  Τα μηχανήματα υδροβολής, διαθέτοντας τα κατάλληλα ακροφύσια (μπεκ) , μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού. Επιπροσθέτως, διαθέτουν λάστιχα κατάλληλα για αγωγούς κάθε διαμέτρου, τα οποία έχουν μήκος έως και 120 μέτρα το καθένα, δίνοντας τους την κατάλληλη προσαρμοστικότητα.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΒΟΛΗ

 

    Με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπουν τον χειριστή να αποκτήσει πρόσβαση σε αποχετεύσεις που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση.Η ομάδα μας μπορεί επίσης να παρακολουθεί την απόφραξη με υδροβολή μέσω  κάμερας για να εξασφαλιστεί ότι η απόφραξη δεν θα προκαλεσει καμία ζημιά στις αποχετεύσεις σας και ότι εξακολουθούν να είναι δομικά σταθερές και στεγανές. Έτσι, ο πελάτης είναι σίγουρος πως η μέθοδος απόφραξης και καθαρισμού με υδροβολή είναι αποτελεσματική και αφήνει τις αποχετεύσεις του απολύτως καθαρές.

 

 

Date

22 Ιανουαρίου 2015

Tags

Υπηρεσίες

Εγγραφή Στη Λίστα

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε νέα & προσφορές.
Όροι και Προϋποθέσεις

On Time Service

Η On Time Service (Χονδρουδάκης Κωνσταντίνος) εστιάζεται στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας το 1993 και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων, όπως και οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος.

©2019 On Time Service. All Rights Reserved. Developed By USN

Search