Εταιρεία

Πολυετής Εμπειρία

 

    Η On Time Service είναι μια σύγχρονη και άκρως εξειδικευμένη επιχείρηση που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, προσφέροντας τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποφράξεων στην περιφέρεια Αττικής. Η On Time Service δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων από το 1993, ενώ στους πελάτες μας συγκαταλέγονται περισσότεροι από 500 οργανισμοί και επιχειρήσεις, καθώς και περισσότεροι από 30 δήμοι της Αττικής. Η On Time Service καθ' όλα τα χρόνια λειτουργίας της έχει ως στόχο της τη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες της, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους έχει ικανοποιημένους.
    Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία, η ποιότητα της εργασίας, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η ολοκληρωμένη προσέγγιση, οι αμοιβαίοι επωφελείς όροι εργασίας και ο επαγγελματισμός του προσωπικού, μας επιτρέπουν να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Εξειδικευμένο προσωπικό

 

    Το προσωπικό μας, γνωρίζοντας ότι τα αποχετευτικά συστήματα είναι πολύπλοκα μηχανικά συστήματα, προσφέρει υπηρεσίες συνεχής παρακολούθησης και συντήρησης τους . Έτσι η εταιρεία μας εξασφαλίζει την αποδοτικότερη λειτουργία των αποχετεύσεων. Επιπλέον, προσφέρει καθαρισμό σωληνώσεων σε συστηματική βάση, απομακρύνοντας οποιαδήποτε οικιακά ή βιομηχανικά απόβλητα. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζεται η συσσώρευση αυτών στις αποχετεύσεις και εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους.
    Οι ειδικοί μας, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, οποιαδόποτε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών) είναι διαθέσιμοι να μεταβούν σε κάποια από τις περιοχές που εξυπηρετεί η εταιρεία μας και να προσφέρουν τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα αυτόνομα μηχανήματα και εξοπλισμό, καθώς και με εκτεταμένη πρακτική εμπειρία, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Ασυναγώνιστες υπηρεσίες

 

    Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στη συντήρηση και στη λειτουργία των αποχετευτικών αγωγών σας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελεσματικότητας.

  • Δείτε αναλυτικά τις παρεχόμενες από την On Time Service υπηρεσίες.
  • Δείτε τις περιοχές που εξυπηρετεί η On Time Service.

Εγγραφή Στη Λίστα

Εγγραφείτε στη λίστα για να λαμβάνετε νέα & προσφορές.
Όροι και Προϋποθέσεις

On Time Service

Η On Time Service (Χονδρουδάκης Κωνσταντίνος) εστιάζεται στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας το 1993 και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής, οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων, όπως και οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος.

©2019 On Time Service. All Rights Reserved. Developed By USN

Search